Το Χέρι του Θεού (SIS)

"Το χέρι του Θεού"
SIS SUPER INDUCTIVE SYSTEM

Σας παρουσιάζουμε μια καινοτόμο θεραπεία – το “Super Inductive System” (SIS) – Tesla.
Η τεχνολογία βασίζεται σε υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, το οποίο επηρεάζει θετικά τον ανθρώπινο ιστό.
Τα θεραπευτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την ανακούφιση του πόνου, την επούλωση κατάγματος, τη μυϊκή χαλάρωση, τη μυϊκή διέγερση – ενδυνάμωση και την κινητοποίηση αρθρώσεων.

Το μεγάλο εύρος συχνοτήτων διασφαλίζει ότι το Super Inductive System μπορεί να ενδείκνυται για όλα τα στάδια των επώδυνων καταστάσεων. Η διαχείριση τους βασίζεται σε τρεις διαφορετικές θεωρίες ελέγχου πόνου. Κάθε ένα από αυτά ποικίλλει στο φάσμα συχνοτήτων. Ως εκ τούτου, η θεραπεία SIS οδηγεί σε άμεση ανακούφιση σε όλα τα στάδια των διαταραχών, είτε χρόνιες είτε οξείες φάσεις. Κλινικές μελέτες δείχνουν μείωση του πόνου μετά από 5 έως 10 θεραπείες με το BTL Super Inductive System.

Το 87% των συμμετεχόντων στη μελέτη περιέγραψαν σημαντική μείωση πόνου.

Κινητοποίηση αρθρώσεων

Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω της επαναλαμβανόμενης σύσπασης των μυών που συμμετέχουν στην κίνηση της άρθρωσης. Αυτή η επαναλαμβανόμενη σύσπαση υποβοηθά την ενεργητική κινητοποίηση, η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας.

Θεραπεία καταγμάτων πόρωση

Η υψηλή ένταση ηλεκτρομαγνητικού πεδίου ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην πληγείσα- πάσχουσα περιοχή και υποστηρίζει την ανάπλαση αγγείων οστών και χόνδρων. Συνεπώς αρχίζει η προοδευτική ενίσχυση μεταλλικών στοιχείων που θρέφουν τον χόνδρο και η ανάπλαση του οστού.

Μυική διέγερση

Η αλληλεπίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου εντός του νευρομυϊκού ιστού έχει ως αποτέλεσμα την νευρική διέγερση και τη σύσπαση των μυών. Με βάση την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί μυϊκή διευκόλυνση και ενδυνάμωση.

Μείωση σπαστικότητας

Αναχαίτιση ενός έντονου μυϊκού σπασμού , επιτυγχάνεται επηρεάζοντας το επίπεδο του νευρικού συστήματος, που ελέγχει τον μυϊκό τόνο.
Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για τη θεραπεία της κεντρικής κινητικής βλάβης, στην οποία εμφανίζεται η σπαστικότητα. Νευρολογικές περιπτώσεις όπως πολυνευρίτιδες, εγκεφαλικά, ημιπληγίες, παρέσεις, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α. παρουσιάζουν, άμεση βελτίωση των συμπτωμάτων, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.
Δεν είναι τυχαίο που στις Η.Π.Α, το SIS αποκαλείται: ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ:

  • Καρπιαίο Σωλήνα
  • Πόνος Μέσης και Αυχένα
  • Ολίσθηση Δίσκου
  • Σύνδρομο Πρόσκρουσης
  • Αρθρωπάθειες
  • Κατάγματα
  • Αποκατάσταση νεύρων
  • Βελτίωση φλεβικού και λεμφικού συστήματος

Και επιστρέψτε πίσω στους ρυθμούς της ζωής σας χωρίς πόνους.